6 Kasım 2007 Salı

Anket Sonucu

Mutlu akşamlar sayın seyirciler. Kanalımızın yaklaşık 1 ay önce başlattığı anketin gün itibariyle sona erdiğini sizlere bildirmekten kıvanç duyuyoruz. Duymamak elimizde değil efendim. Anket kapsamında siz değerli izleyicilerimize "Sadece birini seçmek zorunda kalsanız" demiş ve cümleyi üç nokta ile tamamlamıştık. Yani, bir nevi size "Fill in the blanks" bırakmıştık. Anketimizi katılmaya değer bulan 30 kişiye teşekkürlerimizi sunduktan sonra alınan cevaplara geçiyoruz...
Anketimiz Türk dizi izleyicisinin hangi diziyi daha çok sevdiğini belirlemek üzere hazırlanmıştı. Katılımcıların %60'ını oluşturan 18 kişilik grup bu konuda "Lost'dan başkası yalan" cevabını verirken, 3'er kişiden 9 kişinin oyları Prison Break, How I Met Your Mother ve Heroes'a gitti. Bu üç dizinin aldığı oran ise %10'da kaldı. %6'lık bir kısmı oluşturan 2 kişi ise "Damn it man Jack Bauer"in olduğu yerde biz de varız demiş ve oylarını 24'e vermiş, iyi etmiş. Kalan 1 kişi ise oyunu "Bir başkadır benim memleketim" anlayışıyla paralel olarak "Ülkemde daha iyileri var" şıkkına vermiş. Bu arkadaşın takım elbiseli olduğunu ve "Ülkemde daha iyileri var" cümlesini Kurtlar Vadisi olarak gördüğünü tahmin edebiliyorum :)

12 yorum:

Mobius dedi ki...

İtiraf etmeliyim ki,Lost'a 1 kere oy vermedim...Şöyle açıklıyım,sistem nasılsa ben kimi zaman bloga girdiğimde oy verme hakkı tanımıyordu(daha önce kullandığım için)ama kimi zamanda boştu Lost seçeneğinin yanındaki noktacık.Anlatamadım! Neyse yani mümkün mertebe,blog izin verdiği müddetçe Lost'un oy sayısını arttırmak için bayağı bir tıkladım =)
Sonuca bakarsak evet Lost kazandı,mutluyum =)

Anıl dedi ki...

Hmm, hile karıştı yani :)

Mobius dedi ki...

"Hile" mi? Hayırrr:)

Anıl dedi ki...

Evet, eveeet :) "Geçersizdir" diye bir edit mi yapsam acaba?

Mobius dedi ki...

Ama ama,ben sadece Lost sevgisinden ötürü öyle yapmıştım...
Bence benim yorumlarımı silelim,okuyanlar "vay be Lost'a ne kadar çok oy veren olmuş"desin,olayın iç yüzünü bilmesin :)

Anıl dedi ki...

Öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ama bil ki bu konuda kimse masum değil. Blogun sahibi bile :)

Mobius dedi ki...

:))

Anıl dedi ki...

İyiden iyiye chat ekranına döndü burası :)

Mobius dedi ki...

Peki peki tamam.Blogu amacından saptırmıyorum. İyi geceler diliyorum:)
(onaylamayınız mesajı sakın ama iletişim için herhangi bir mail adresi yok,tek yol yorum kısmı sayın blog sahibi)

Anıl dedi ki...

Yorumların onayımdan geçmesi gerekmediği için yorumunuz yayınlanacak efendim, bu biiiir! İletişim için herhangi mail adresi olmadığı bahanesini de kabul etmiyorum, bu da ikiii. Çünkü yukarıda sağ üst köşede yer alan "Profilimin Tamamını Görüntüle" yazısına tıklandığında açılan sayfada sol üst köşede blog sahiplerinin mailine ulaşılabiliyor. Bu da böyle bir anımdır... :)

Mobius dedi ki...

Evet,yorumu yazıp aynı anda "ahh" diyerek alna vurmak bu olsa gerek.Neyse :)

Anıl dedi ki...

Değil mi?