4 Ekim 2007 Perşembe

Radiohead'den Bir İlk!

Ünlü İngiliz progressive rock grubu Radiohead yeni albümü In Rainbows'u yepyeni bir uygulama ile piyasaya süreceğini açıkladı. Grubun internet sitesi olan Radiohead.com'dan yapılan açıklamaya göre 10 Ekim'de çıkması beklenen söz konusu albümün satışı sadece internetten gerçekleştirilebilecek. Yalnız beklenen yenilik ve sürpriz tabii ki bu değil. Radiohead hayranlarının merakla beklediği albüm sadece internetten alınmakla kalmayacak. Albümü satın almak isteyen biri albümü almak istediği fiyatı da kendi belirleyecek. Her ne kadar grup albümü finansal açıdan riske atsa da, bu karar hayran kitlesi tarafından haklı olarak sevinçle karşılanmış. Albüm 2 Ekim'den itibaren Radiohead'in sitesinde siparişe açılmış durumda. Saldıralım!

3 yorum:

Mobius dedi ki...

Saldırdım hemen saldırmasına da sadece download için fiyatta opsiyon tanımışlar.Şaka gibi en düşük fiyatı yazdım kabul ettiler hemen:)

Anıl dedi ki...

Bildiğim kadarıyla albüm zaten sadece internetten alınabilecek.

bilog dedi ki...

albümn internetten satılmasının nedeni bir plak şirketiyle anlaşılamamasıymış diye duymuştum. bu plak şirketleri salak heralde:) neyse, bir radiohead hayranı albüm için ucuz fiyat belirlerse kendini kötü hisseder bence:) onlar normal bi albüm fiyatı veya biras daha üstünü verir. geri kalan(yani biz) en ucuzundan tabii ki!