27 Nisan 2009 Pazartesi

Pazartesi Notları #72

  • Last.fm radyo özelliğini kaldırmış. Kaldırmış derken tam olarak değil aslında. Paralı yapmış! Parasını ödediğiniz takdirde paşa paşa Last.fm radyosunu dinlemeye devam edebileceksiniz. Bu muydu Sosyal Müzik Devrimi denilen şey! Ey Last.fm, sorarım sana, biz seni kapitalizme yenik düş diye mi sevdik? Şimdi ben radyosu olmadan ne yapacağım Last.fm’i?
  • Mine Çağlıyan ismi tanıdık geliyor mu? “Hayır” mı? Öyleyse sizi şu Facebook profiline bi’ alalım. Hâlâ mı tanıyamadınız? Ajlan & Mine desem, yine mi bir faydası olmaz? Eh, olur artık herhalde. Neyse… Ajlan & Mine dağıldıktan sonra, Ajlan’ı trafik kazasına kurban vermiştik. Mine ise piyasadan elini eteğini çekmişti. Aradan geçen yaklaşık 10 senelik dilimin ardından kendisi yeni albümüyle adından bir kez daha söz ettirmek üzere geri döndü. Tutar ya da tutmaz, orası beni ilgilendirmiyor açıkçası. Fakat Mine’yi yeniden görmek sebepsiz mutlu etti beni. Alın bakın, bu da internet sayfası: http://www.mineonline.net/... Hiç değişmemiş bu hatun yahu! Aşk Olsun’dan sonra geldiği noktayı da takdir etmek gerek.
  • Hiç çay bardağında kola içtiniz mi? Böyle en ince belli olanından... Küçükken bu şekilde içerdim ben kolayı da...
  • Peki çayı limonlu içer misiniz? Çok hoş oluyor yahu!
  • Bakın iddia ediyorum... Gün gelecek insanlar Kültür Sepeti'ni Lost'u takip eder gibi takip edecekler. Yani, şöyle diyecekler: "Of ya, biraz biriktireyim de okuyayım şu blogu. Bir solukta okuyup bitince beklemesi çok koyuyor adama..."
  • Şampiyonlar Ligi yine başka bahara kaldı anlaşılan. Europe League'yi bari kaçırmasak...
  • Sizi bilmem ama ben Olacak O Kadar'ı çok özledim.

6 yorum:

bilog dedi ki...

Last.fm'le ilgili şunu söyleyeceğim: Biri gider biri gelir. Onlar paralı yaptıysa yarın öbürgün lost.fm çıkar, past.fm çıkar. Tarihte örnekleri görüldü. Bu dünya kimseye kalmaz :)

Ben de Devekuşu Kabare'yi özledim. Olacak O Kadar ne ya? Iyy.

Bi de bu haftadan favori bulamadım. Beğenmedim bu haftayı :)

Anıl dedi ki...

bilog,

Ben bile zorlama yazdım bu haftayı :) Beğenmemen normal :) Artık önümüzdeki haftalara bakacağız :)

gokciii dedi ki...

olacak o kadarı özlemedim ama çocukken ben de kolayı çay bardağıyla içerdim ve bundan çok garip bi zevk alırdım tekrar tekrar doldururdum bardağı:)

last fm'in yaptığı da büyük terbiyesizlik, sinirlendim :P

Anıl dedi ki...

arcoiris,

Yahu biriniz de "Evet, çok özledim" diye çıkın karşıma :) Ben olsam nezaketen de olsa öyle derdim :) Eh, açıp gözümüzü seyredecektik o vakitler. Söylemişlerdi "Tekrarı yok bunun" diye :))

Her Yol Roma dedi ki...

asıl kola-fanta karışımı içer miydiniz, onu söyleyin...

Anıl dedi ki...

Her Yol Roma

Pikniklerin vazgeçilmeziydi kola-Fanta karışımı :)