6 Nisan 2009 Pazartesi

Pazartesi Notları #69

  • Ne güzel 1 Nisan'dı ama... Hiç sözünü etmiyorsunuz. Kırılıyorum ama...
  • Ekşi Sözlük’ün 1 Nisan şakası yüreğime iniyordu şerefsizim. Türkiye’de her şeyin artık sağdan sola olmasına mı bir tepkidir bilemedim ama gayet hoştu, şıktı. SSG, eline emeğine sağlık! Repleri görelim dostum. Oh yeah!
  • Ne zaman televizyonu açsam karşıma çıkan program isimleri hep şu şekilde; “91. Dakika”, “Üçüncü Devre”, “13. Ay”, “53. Hafta”, “8. Gün”, “32. Gün”, 5. Periyot”… Yeter be, bu kadar mı zor adam gibi bir program adı bulmak. Yeter lan, takatim kalmadı billahi.
  • Tempo bu ayki sayısında çok bi’ süper ek verdi. Nedir bu ek? Şudur; Hayatınızı Değiştirecek 50 Film. Alın, okuyun, hayatınız değişsin. Okuyarak değil tabii, izleyerek değiştirin hayatınızı.
  • Fazıl Say’ın Deniz Anası’na yazdığı mektubu okudunuz değil mi? Bu ülkenin neden daha fazla aydına ihtiyaç duyduğunu gösterdi Fazıl Say.
  • Bütün fındıklı çikolataya acayip tav oluyorum (Bkz: Tav olmak). İçi fındıktan geçilmiyor yahu! “Daha ne istiyorsun” dediğinizi duyar gibiyim, demeyin! Fındık yiyecek olsam gider fındık alırım. İçi fındıktan geçilmeyen çikolata olursa çikolatanın tadını alamıyorum. Evet.
  • Kemer’in yeni belediye başkanı MHP’den… İlk icraat olarak bir süredir Kemer’in merkezinde yer alan heykeli, cinsellik çağrıştırdığı dolayısıyla söktürmek olmuş. İşin daha ilginç tarafı ise heykelin bir önceki belediye başkanı Hasan Şeker zamanında dikilmiş olması. Evet evet, Hasan Şeker AKP’den seçilmişti. Söz konusu heykel şimdilerde Kadıköy’e gelmeye hazırlanıyor.
  • ABD'li yapımcılar yapacak iş bulamayınca Van'a gelmişler. Canavarın izini sürüyorlarmış. Biz bulamadık, bir el atıversinler tabii.
  • Hurriyet.com.tr'yi okuyun... Her pazartesi yazdığım notlardan daha komikleri, daha ilginçleri var orada. Çok da ciddiyim bu konuda.

9 yorum:

benjcev dedi ki...

eğer bir gün basketbol programı yapacak olursam ve adını "41. dakika" koyarsam (periyotlar kaç dakikaydı?), kaan kurallar kovalasın beni ömrüm boyunca.

"son saniye üçlüğü" olabilir ama.

Anıl dedi ki...

Aha da tanığım, öyle bir durumda Kaan Kural'ı peşine ilk ben takacağım :)

Adsız dedi ki...

fındıklı çikolata konusuna kesinlikle katılıyorum:)

Anıl dedi ki...

Değil mi ama, değil mi :) Benimle aynı duyguları paylaşan biri daha... Oh, öyle mesudum ki :)

mistik dedi ki...

50 film demek,yarın ilk işim Tempo almak olucak,bakalım benim hayatımı değiştiren filmler var mı?

Fındıklı çikolata konusunda kesinlikle haklısın,fındığı göze sokmanın anlamı yok :)

Adsız dedi ki...

ben de:) ama mesela fıstıklı çikolata için aynı şeyi düşünmüyorum ben:)

denizz dedi ki...

1 Nisan sakasina inanmis biri olarak bu konuyu kapatsak artik iyi olacak sanirim :)
cikolata konusunda kesinlikle haklisin :)

Anıl dedi ki...

ledorita,

Kesinlikle! :)

Adsız dedi ki...

KEMER BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN SAYIN GÜL,GEÇMİŞİNE BAKARSA KIRDIĞI FINDIKLARIN GÜNAHINI ÇIKARIYORDUR.BAŞKA TÜRLÜ MUHAFAZAKAR VE MİLLİYETÇİ OLAMAZZZZ.OLDUM DESE DE İNANAN OLMAZ.