4 Ocak 2009 Pazar

Anket Sonucu

Anket sona ermiş, üzerinden 5 gün geçmiş ben daha yeni farkına varıyorum. Sahipsiz, ilgisiz kaldı sanki zavallı blog. Sizler de hiç söylemiyorsunuz "Anket bitmiş, hop, aloo" diye. Neyse...
Sonuçlara bakınca Yeşilçam'ın yakışıklıları arasında herhangi bir rekabet yaşanmadığını görüyoruz. Ankete Tarık Akan seçeneğini koymuş olmam bir haksız rekabet yaratmış sanki. Tek başına %72 nedir lan! AKP bile alamadı o oranı! Daha ben bunun üstüne yorum yapamam. Tebrik ediyoruz sayın Akan'ı.
Yeşilçam'ın birbirinden güzel isimlerine bakalım şimdi de. Görünen o ki esas rekabeti burada yaşamışız. Kendilerini son gördüğümüzde Filiz Akın, Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu son düzlüğe kafa kafaya girmişlerdi. Filiz Akın 9 oyda kalırken, Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu 10'ar oy aldılar. Bu çekişmeden galip ayrılan, güzelliğini alacağı Kültür Sepeti Güzellik Yarışması Birincisi ödülüyle taçlandıran ise tabii ki Gülşen Bubikoğlu oldu. Neden mi? Çünkü benim oyum iki tane sayılır, ben blog sahibiyim. Hem kendisinin soyadı da çok güzel!

1 yorum:

comicoserio dedi ki...

Aslan kardesim yaw bittabi Gülşen Bubikoglu Turkan Soraydan cook daha guzeldir katılıyorum sana kardesim benim.:D